Uitbreiding team van Myosotis

02-08-2013
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en verder vorm te geven aan onze ambitie om WebRAAP  hèt EPD van de Spoedeisende Psychiatrie te maken is het Myosotis team uitgebreid. Bob Montijn zal daarbij  de techniek versterken, Erik Smudde de Sales en Marketing en Hubert Groen de coördinerende rol.

Graag komen we bij u langs om nader kennis te maken!

Myosotis met WebRAAP op Arkin-Symposium ‘Alles is Crisis’

16-09-2013
Op 7 november 2013 wordt t.g.v. het 10 jarig bestaan van de Amsterdams Crisisketen en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, het symposium ‘Alles is Crisis, huidige ontwikkelingen en toekomstige veranderingen’ georganiseerd.

Myosotis zal hierbij uiteraard aanwezig zijn om al uw vragen over WebRAAP te beantwoorden. Verder zullen we u informeren over onze plannen rondom IHT en Risicotaxatie.

We zien uit naar deze ontmoeting.

Koppeling tussen Psygis-Quarant, XMCare en WebRAAP een feit!

23-10-2013
Er is een koppeling tussen resp Psygis-Quarant, XMCare  en WebRAAP. Hiermee kunt u vanuit Psygis-Quarant en XMCare uw patiënten rechtstreeks inschrjiven en raadplegen in WebRAAP.

Samenwerking met InfoSupport verlengd

26-10-2013
De samenwerking tussen Myosotis en InfoSupport rondom WebRAAP is onlangs verlengd. Met deze stevige partner zet Myosotis in op verdere groei van onze dienstverlening. Hierdoor zijn we u nog beter van dienst!