Hèt EPD voor de spoedeisende psychiatrie

Eenvoudig en Veilig
In de Spoedeisende Psychiatrie werkt u vaak in hectische omstandigheden in een vaak niet-vertrouwde omgeving. De beslissingen die u neemt hebben vaak grote consequenties voor de patiënt(denk aan het uitschrijven van een IBS). In deze situatie wilt u eenvoudig , snel en veilig uw administratie kunnen raadplegen en bijwerken, zodat u zich snel weer kunt concentreren op wat belangrijk is: de patiënt.

Patiënt staat centraal
Sinds de eerste release in 2005 is WebRAAP door  continue betrokkenheid van zorgprofessionals en medische administratie steeds verder verbeterd en uitgebreid. De hoge gebruikersvriendelijkheid is daarbij altijd uitgangspunt gebleven. Optimale ondersteuning en gebruikersgemak gekoppeld aan optimale ruimte voor de patiëntzorg; dat kenmerkt het werken met WebRAAP!

Second opinion via adviesmodule
Via de adviesmodule krijgt u een geobjectiveerde en evidence based second opinion die u  ondersteunt bij het nemen van deze moeilijke beslissing. De beslissing blijft uiteraard aan u. De adviesmodule is volledig geïntegreerd in WebRAAP. U hoeft dan ook geen extra gegevens in te vullen voor het krijgen van een advies.

Voordelen op een rij

– Veilige en eenvoudige vastlegging van het gehele administratieve proces.
– De continue betrokkenheid en inbreng van eindgebruikers zorgt voor optimale ondersteuning bij het  dagelijkse werk binnen de crisisdiensten.
– (Maatwerk-)rapportages, automatisch gegenereerde  brieven en handige to-do-lijstjes geven u een actueel beeld van uitgevoerde – en nog uit te voeren – activiteiten.
– Geobjectiveerde en evidence based second opinion mogelijk.
– Aansluiting bij nieuwe ontwikkelingen als IHT en Risicomanagment
-Koppeling met grote EPD’s als Psygis-Quarant en XMCare.